Heb jij dit jaar een mooi journalistiek verhaal gemaakt? Of heb je een prachtige verhalende productie gelezen, gezien of beluisterd? Zend het verhaal dan in voor ‘Meestervertellers’ 2017. In dit online jaarboek worden de beste verhalende journalistieke producties van Nederland en Vlaanderen van het afgelopen jaar verzameld.

De redactie van ‘Meestervertellers’ is op zoek naar de beste journalistieke verhalen van 2017. Zij werven zelf actief, maar je kunt ook verhalen insturen – een verhaal dat je zelf hebt gemaakt, of een verhaal van iemand anders. Alle in 2017 verschenen journalistieke verhalen kunnen meedingen, zowel geschreven verhalen (in tijdschriften, kranten en online) als producties voor t.v. en radio. De criteria die worden gehanteerd bij het beoordelen van de inzendingen vind je hier (http://www.denieuwereporter.nl/2016/10/welke-elementen-moet-een-meesterlijk-verteld-journalistiek-verhaal-bevatten/).

Je kunt tot en met maandag 18 december verhalen inzenden. Verhalen die tussen 18 december en 1 januari verschijnen, kunnen uiterlijk woensdag 3 januari 2018 worden ingezonden. Inzenden kan met dit formulier.

De beste journalistieke verhalen van 2016 vind je hier.