Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Avonden | 3e editie

10 oktober @ 20:00 - 21:30

€10,00

Stichting Verhalende Journalistiek organiseert een nieuw evenement als vervolg op de Meestervertellers. In het Torpedo Theater in Amsterdam worden vier Avonden gehouden met als thema een van de vier categorieën van de Meestervertellers: Lezen, Luisteren, Kijken en Beleven.

In de derde editie is als Meesterverteller audiomaker Naomi Steijger te gast, om te vertellen over haar podcast Zwermelingen. Naomi is opgeleid als theatermaker: Zwermelingen is haar eerste podcastserie. Hoe gebruikte ze die achtergrond in de theaterwereld om een verhalende podcast te maken? Een verhaal bovendien dat voor velen zal voelen als een ver-van-mijn-bed-show, over de erbarmelijke omstandigheden waarin veel arbeidsmigranten in Nederland leven. Hoe maak je de situatie van deze mensen toch invoelbaar? Naomi deelt tips, lessen en geeft een unieke kijk in het maakproces van deze productie.

Over Zwermelingen:
Op een dag vindt Sander in het bos achter zijn huis in Venlo een pakketje. Erin zitten een dagboek, een Poolse bijbel en pasfoto’s. Een vrouw met donker haar en donkerbruine ogen kijkt hem vanaf de foto’s strak aan. Wie is de vrouw en wat is er met haar gebeurd? Samen met documentairemaakster Naomi Steijger gaat Sander op zoek naar haar. Ze vinden meer achtergelaten spullen en slaapplaatsen. Ze zijn van arbeidsmigranten, die hun werk en onderdak zijn kwijtgeraakt en aan de grens bij Venlo zijn gestrand.

Datum: donderdag 10 oktober 2024
Tijdstip: 20.00 – 21.30 uur
Locatie: Torpedo Theater , Sint Pieterspoortsteeg 33, 1012 HM Amsterdam
Tickets: 10 euro

Zien we je daar?

Gegevens

Datum:
10 oktober
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€10,00

Locatie

Torpedo Theater
Sint Pieterspoortsteeg 33
Amsterdam, 1012HM Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaard
10,00 incl. B.T.W.
25 beschikbaar