Speciaal voor True Stories online hebben we samen met de Utrechtse boekhandel Savannah Bay een online boekenstand ingericht: de beste verhalende journalistieke boeken voor jou geselecteerd! Bestel bijvoorbeeld de bestseller Zeg Niets (Say Nothing) van Patrick Radden Keefe in het Nederlands of in het Engels: Jean McConville, moeder van tien kinderen, wordt in 1972 door gemaskerde mannen ontvoerd. Iedereen in de buurt weet dat de IRA verantwoordelijk is voor haar verdwijning, maar niemand durft erover te praten. Deze gruwelijke moord, een van de meest beruchte gebeurtenissen ten tijde van The Troubles, is het begin van het grote verhaal over het bittere conflict dat Noord-Ierland dertig jaar lang in zijn greep hield. Binnenkort een exclusief gesprek met hem over het maakproces van dit boek bij True Stories online!

Of bestel het boek Laura H. van Thomas Rueb over een jonge vrouw uit Zoetermeer die ontsnapt uit het kalifaat van de Islamitische Staat. Wat zijn haar intenties en vertelt ze de waarheid? Check hier de online talk van Rueb over het schrijven van dit boek.

Verder bestel je o.a. de boeken Alle kinderen van Louis van Kamil Baluk en Twee zussen van Åsne Seierstad, maar ook informatieve studieboeken zoals het Handboek verhalende journalistiek door Henk Blanken en Telling true stories door Mark Kramer. Lees deze zomer de mooiste ware verhalen met True Stories online en Savannah Bay!

Check het gehele True Stories online programma met inspirerende podcasts, talks, masterclasses en online sessies hier.