Zet alvast een kruisje in je agenda voor de Gerard van Westerloolezing op 27 september met de gerenommeerde Amerikaanse journalist Patrick Radden Keefe. Binnenkort komt de Nederlandse vertaling van zijn nieuwe boek uit: Het Pijnstillerimperium: de geheime familiegeschiedenis achter de opiatencrisis. Een onthullend en razend interessant boek over de Sackler-familie en de wereld van verslavende opiaten (en tegelijk een aanklacht tegen de hebzucht van superrijken).

Na afloop is er een Q&A met journalist Maarten van Gestel en een signeersessie. Vooraf zal columnist Elma Drayer een korte introductie geven van Gerard van Westerloo. 

Dit keer geen livestream, maar “gewoon” in een zaaltje: in levende lijve een lezing en ontmoeting met een inspirerende verhalende journalist, zoals je ‘m van ons gewend bent. We kunnen niet wachten jullie weer te zien!

Je kunt Keefe kennen van zijn werk voor The New Yorker, Slate, BBC of zijn bestseller Say Nothing. Wil je daar meer over weten? Luister dan onze podcast met hem over de ins en outs van het bestsellerschrijven.

Details
Gerard van Westerloolezing
27 september
19.30 uur deuren open, aanvang 20.00 uur.
Singelkerk te Amsterdam, achteringang via Herengracht 431
Naar de geldende coronamaatregelen moeten deelnemers bij de deur een zowel een geldig identitieitsbewijs als coronabewijs kunnen overleggen. 

Kaarten
Vrienden + studenten: €10,- inclusief BTW
normaal: €15,- inclusief BTW

Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.